×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

E-sportförbundet arrangerar LAN-turnering för tjejer i Göteborg – NIP en av deltagarna

1
Nordiskt mästerskap i CS:GO för damer gör premiär på Gothenburg Female Esport Open.
Svenska E-sportförbundet anordnar ett LAN-event med turneringar för damer i CS:GO där bland annat ett nordiskt mästerskap spelas mellan svenska damlandslaget och de andra skandinaviska landslagen.

Evenemanget hålls på Quality Hotel The Weaver i Göteborg mellan den 19-20 november fullsmackat med events och turneringar där även Ninjas in Pyjamas damlag samt Astralis damlag kommer vara på plats.

Med en öppen esportsturnering och det nordiska mästerskapet på bordet bakas även ett TjejLAN/e-sportläger in tillsammans med Area Academy och Female Legends där 40 platser med lånedatorer finns samt 40 platser där du som deltagare tar med din egna utrustning.

Föreläsningar, utställare och spel på display för deltagare att testa på och medverka i lovas också tillsammans med 200 goodiebags till besökare, LANare och spelare.

Priser och ytterligare information kan du hitta här på evenemangssidan.

Artikelbild: Pressbild/Svenska Spel

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..