×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

KRIMZ och isak tar varsin vinst i Majorn under natten – kan säkra plats i Legends Stage idag

2
Svenskarna Isak "isak" Fahlén och Freddy "KRIMZ" Johansson är hittills obesegrade i Majorn i Rio.
Under natten till tisdagen spelades majoriteten av matcherna i den andra spelomgången av Challengers Stage i Majorn i Rio. För svensk del blev det dundersuccé då både Isak "isak" Fahlén och Freddy "KRiMZ" Johansson säkrade vinster i sina matcher.


Först ut av svenskarna var isak och hans Gamerlegion. Laget stod för en makalös skräll när man besegrade den nyblivna världsettan Team Vitality med 16-10 på Vertigo. Tack vare segern har GL nu vunnit två matcher och är bara en vinst ifrån att säkra en plats i Legends Stage som är Majorns andra gruppspelsfas.


Även Fnatic säkrade sin andra matchvinst i Challengers Stage under natten då laget besegrade OG på Mirage. Slutsiffrorna i den matchen skrevs 16-13 och det var vår svenska hjälte KRIMZ som toppade scoreboarden för Fnatic. KRIMZ och lagkamraten Dion "FASHR" Derksen leverade 22 kills vardera i matchen vilket var flest på servern.

Under tisdagen har både KRIMZ och isak möjlighet att kvala vidare till Legends Stage. KRIMZ och Fnatic är först ut i en bo3-match mot MOUZ som är schemalagd att spelas klockan 17:30. Gamerlegion spelas klockan 21:00 mot Bad News Eagles.

Om svenskarnas natt var succéartad var världsfemman Cloud9:s natt raka motsatsen. Efter förlusten mot Fnatic åkte den ryska femman på ytterligare en svidande förlust mot en av Majorns lägst rankade lag Grayhound Gaming. Cloud9 måste nu vinna tre raka bo3-matcher för att inte missa Legends Stage.

Här är alla resultat från den andra spelomgången i Challengers Stage:

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..