×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kompletta listan: Här är alla lag som kvalat till Majorn i Rio

1
Vi kommer att få se fem lag med svenska representanter i höstens Major i Rio. Här är alla lag som gick vidare från kvalen.
Under förra veckan spelades alla fyra Majorkval. Efter en kavalkad av matcher står det nu klart vilka 24 lag som säkrat en plats i höstens Major i Rio.

För de svenska deltagarna blev kvalet i stort en lyckad tillställning. Ninjas in Pyjamas säkrade en topplacering och kliver därför in i Legends Stage, Majorns andra spelfas.

Förutom NIP lyckades också Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic och Isak "isak" Fahléns Gamerlegion säkra platser som Contenders-lag, vilket innebär att lagen kliver in i Challengers Stage, Majorns första spelfas.

För de svenska talangerna Love "phzy" Smidebrant och Joel "joel" Holmlund räckte det tyvärr inte hela vägen. Sangal Esports och Monte föll bägge på mållinjen och åkte ut i den sista spelomgången av grupp A. Samma sak blev det för Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm i de amerikanska kvalen.

På coachsidan lyckades de regerande Major-mästarna Faze Clan, med svensken Robert "RobbaN" Dahlström vid rodret, ta en plats i Legends Stage. Detsamma lyckades Richard "Xizt" Landström och hans Heroic med.

Här är alla lag som kvalat till Majorn i Rio:


Contenders
Gamerlegion
00NationFuria Esports
FnaticIHC Esports
Imperial EsportsGrayhound Gaming

Challengers
OGTeam Vitality
Evil GeniusesCloud9
BIGBad News Eagles
MOUZ9z Team


Legends
Faze ClanNatus Vincere
Ninjas in PyjamasENCE Esports
SproutHeroic
Team SpiritTeam Liquid

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..