×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

G2-stjärnorna förkrossade efter missade Major-platsen: "Aldrig känt så mycket smärta"

1
Nikola "NiKo" Kovač med G2: "Detta kommer att bli de två tuffaste månaderna i min karrirär."
G2 Esports-stjärnan Nikola "NiKo" Kovač talar ut på Twitter om lagets undermåliga prestation i det europeiska Majorkvalet.

Laget eliminerades ur kvalet efter tre raka förluster mot Cloud9, 1win och till sist med nådastöten Gamerlegion. Nu står legendaren mållös och besviken.

"Jag försökte skriva något, jag försökte spela in något för att förklara mig själv, men jag vet verkligen inte vad jag kan säga. Jag har förlorat många viktiga finaler, men jag har aldrig känt mig såhär tom och smärtad. Ta inte saker för givet i livet. Känn dig aldrig nöjd. Försök alltid göra mer.", skriver NiKo på sin Twitter.

Han följde även kort därefter upp med ytterliggare en tweet där sorgen skiner igenom ännu mer.

"Detta kommer förmodligen bli de två tuffaste månaderna i min karrirär, ni kan hata mig så mycket ni vill, det är välförtjänt. Men ni kommer inte se mig ge upp. Det kan jag lova.", avslutar NiKo sina uttalanden efter förlusten.

Även det danska nyförvärvet som axlat rollen som IGL, Rasmus "HooXi" Nielsen, uttryckte sitt missnöje med resultatet på Twitter.

"Jag vet inte vad jag ska säga. Jag känner att jag gjorde det jag kunde, jag kommer inte vara ledsen över mitt försök, men mitt utförande. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka på rätt spår så snart som möjligt.", kommenterar HooXi förlusten mot GL.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..