×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Makalös skräll från isak och Gamerlegion – slår ut G2 Esports ur Majorkvalet

1
Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion överraskar alla och slår ut G2 Esports från Majorkvalet.
Gamerlegion stod för en av de största skrällarna i Majorkvalet ikväll när laget besegrade världsfemman G2 Esports med 2-1 i kartor. Vinsten innebär att storlaget G2 missar höstens Major i Brasilien.


G2 öppnade matchen urstarkt på sitt kartval Vertigo. Storfavoriterna körde över Isak "isak" Fahléns mannar totalt och vann kartan med klara 16-3.

På Mirage var det Gamerlegions tur att dominera. En fantastisk start på T-sidan, där Gamerlegion vann 11 rundor, följdes upp med en felfri CT-sida där laget inte förlorade en enda runda.

Avgörandet på Inferno handlade sedan mestadels om lagets AWP-spelare Frederik "acoR" Gyldstrand. Dansken ledde laget till rundvinst efter rundvinst och avslutade kartan, som slutade 16-12 till Gamerlegion, med 30 kills.

För Gamerlegion innebär segern att laget får spela en direkt avgörande kvalmatch i grupp A:s sista spelomgång. Laget får möta antingen B8 eller 1WIN beroende på resultatet i matchen mellan Astralis och Forze som i skrivande stund fortfarande spelas.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..