×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Fnatic med Krimz kommer spela första Majorn sedan 2019

2
Fnatic och Krimz, Isak och Gamer Legion samt askungesagan från Antwerpen i form av Bad News Eagle klara för Rio!
Fnatic, Gamer Legion och Bad News Eagle klara för Majorn i Rio.


Freddy "KRiMZ" Johansson , den sista svenska fanbäraren i Fnatic, och hans lagkamrater visade på klasskillnad när man gjorde processen kort med 1WIN och vann första kartan, Overpass, med 16-5 i rundor. Även Ancient lyckades Fnatic vinna, nu med 16-9 i rundor. Detta innebär att Fnatic nu är klara för Majorn! Det är första gången sedan 2019 i Katowice som Fnatic och Krimz deltar i en Major. För 1Win är drömmen dock över för den här gången.


Mellan Gamer Legion, med svenska Isak "isak" Fahlén i femman, och B8 var det något jämnare under första kartan. TIllslut lade Gamer Legion på ett kol och vann första kartan med 16-12. Även Nuke lyckas Isak och Gamer Legion vinna (16-10) och lyckas genom detta knipa en Major-plats trotts att femman bildades för endast två månader sedan! B8 får däremot se sig utslagna ur kvalet till Rio.


Kvällens sista match var den mellan Bad News Eagles, förra Majorns askungesaga som kvalade utan backning från någon organisation, och Forze. Efter två jämna kartor och en regelrätt slakt på Mirage stod det klart att Bad News Eagle åter igen hade kvalat till en Major medans Forze fick lomma tillbaka till ritbordet. Värt att nämn kanske är att inga skärmar fick sätta livet den här gången när BNE kvalade in till en Major.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..