×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ om att axla rollen som AWP-spelare: "En helt ny grej för mig"

1
I en intervju avslöjar Ninjas In Pyjamas stjärnspelare att det inte var hans idé att ta över AWP-rollen.
När Ninjas in Pyjamas valde att ersätta Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora med Aleksi "Aleksib" Virolainen gjorde man också en stor förändring i rollerna i laget. En av de största förändringarna var att man lät Fredrik "REZ" Sterner ta över AWP-rollen från Patrick "es3tag" Hansen.

Under veckans Majorkval har REZ spelat sina första tävlingsmatcher i sin nya roll. I en intervju med ESL efter öppningsmatchen mot Astralis delade REZ med sig av sina tankar om rollbytet.

— Det är väldigt annorlunda för mig. Jag spelade lite secondary AWP i mitt förra lag men just nu är det en helt ny grej för mig. Att prata engelska gör det också svårare men jag känner att jag kommer att komma in i det och det kommer bli lättare i framtiden, säger han.

Varför valde laget att ha just dig på den positionen, var det något du föreslog?
— Inte direkt. Daniel (Daniel "djL" Narancic, reds. anm.) och hampus, när han var IGL, visste att jag var en bra AWP-spelare. De vet att jag kan AWP:a och vi tänkte att vi ville testa och se vad som skulle hända. Det har gått bra än så länge på träning men vi måste visa upp det i tävlingsmatcher också, säger REZ.

I matcherna mot Astralis och Bad News Eagles har REZ skrapat ihop totalt 34 kills. 10 av dem (29 %) har varit med AWP:n medan 13 kills (38 %) varit med M4A1-S.

Senare idag spelar NIP mot Cloud9. Det blir då första bo3-matchen för REZ i sin nya roll. Matchen är schemalagd att spelas klockan 14:45.

Se intervjun med ESL nedan:

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..