×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Media: Astralis CS-stjärna i slagsmål — kan få lämna laget

1
Enligt uppgifter ska Kristian "k0nfig" Wienecke ha råkat i slagsmål i samband med ESL Pro League.
Förra veckan meddelade Astralis att Kristian "k0nfig" Wienecke missar det stängda kvalet till höstens Major i Rio på grund av en "komplicerad ankelfraktur". Nu rapporterar nyhetssajten Jaxon.gg att k0nfig riskerar att inte komma tillbaka till laget överhuvudtaget.

Enligt sajten ska 25-åringen varit inblandad i ett slagsmål på Malta i samband med ESL Pro Leagues gruppspel. På grund av slagsmålet överväger Astralis nu att ta bort k0nfig från sin laguppställning helt och hållet.

En tänkbar ersättare för k0nfig på lång sikt är enligt Jaxon Ninjas in Pyjamas sjukskrivna AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz. Sajten har vid upprepade tillfällen rapporterat att Astralis lämnat ett bud till NIP som organisationen överväger.

Efter Jaxons publicering svarade k0nfig själv på uppgifterna i ett inlägg på Twitter. I sitt inlägg skriver k0nfig att uppgifterna "till största del är bullshit" och att han snart hoppas vara tillbaka på servern.


Astralis nästa tävlingsmatch är den 4 oktober då laget spelar sin öppningsmatch mot Ninjas in Pyjamas i de stängda Major-kvalen. I den matchen kliver akademispelaren Mikkel "MistR" Thomsen in som ersättare för k0nfig.

Astralis femma i Major-kvalet är:
Lukas "gla1ve" Rossander
Andreas "Xyp9x" Højsleth
Benjamin "blameF" Bremer
Asger "farlig" Jensen
Mikkel "MistR" Thomsen

Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..