×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Outsiders stängde ned Inferno — eliminerar Furia från ESL Pro League

1
Evgeniy "FL1T" Lebedev med Outsiders kliver över Furia och sätter siktet på Team Vitality i ESL Pro League-slutspelet.
trotsade Furia Esports-oddsen och säkrade åttondelsfinalen i ESL Pro League med 2-1.


Först på tur var Outsiders kartval Ancient där de två lagen till en början såg ut att spela otroligt jämnt med en knapp 8-7-ledning för rysslaget på sin T-sida. Det var i andra halvan som Furia sparkade igång växeln som CT och dominerade för att stänga ner med 16-11.

Matchen fortsatte på Vertigo och blev som väntat en ensidig första halva där CT-sidade Outsiders gjorde det de är bäst på och säkrade en överlägsen 11-4-ledning. Med övertaget kunde rysslaget sakta men säkert vinna i andra halvan med 16-10 och ta matchen till en tredje karta.

Kampen avgjordes på Inferno och blev inledningsvis minst sagt en tragedi för Furia som på sin T-halva inte lyckades säkra fler än 4 rundor innan sidbytet. Trots Furias försök till att vända kunde Outsiders stänga ner kartan med 16-6 och därmed matchen.

Vinsten för Outsiders innebär att de avancerar till kvartsfinalen mot Team Vitality på fredag med schemalagd starttid klockan 15:30.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..