×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Tittarguide: Så spelas ESL Pro League

1
Idag börjar ESL Pro League Säsong 16 som kommer pågå i fyra veckor och har en prispool på 835 000 dollar (nästan 9 miljoner kr).
Nere på Malta är det full fart nu när ESL Pro League Säsong 16 drar igång. 24 av de bästa lagen i världen tävlar om en prispool på 835 000 dollar (nästan 9 miljoner kr). Turneringen spelas i två steg, gruppspelen och slutspelet.

Gruppspelet spelas som round-robin vilket innebär att alla sex lag i gruppen möter varandra en gång. Därefter går topp tre i gruppen vidare till slutspel där ettan i gruppen går direkt till kvartsfinal.

För Faze Clan så står det mer på spel än att vinna ESL Pro League. Skulle Finn "karrigan" Andersen och hans mannar ta hem förstaplatsen så vinner de även den fjärde säsongen av Intel Grand Slam och 1 miljon dollar vilket är nästan 11 miljoner kronor.

Ninjas in Pyjamas får en tuff grupp med bland annat Natus Vincere och Team Spirit i gruppen. Svenskarna behöver komma på minst tredje plats för att ta sig vidare till slutspelet.

Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..