×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Faze farligt nära förlust — lyckades vända mot Complexity

1
Grand Slam-drömmen lever än för Faze Clan efter 2-1-vinsten mot Complexity i ESL Pro League.
Faze Clan säkrar en svajig 2-1-vinst i slutspelet av ESL Pro League mot underdog-laget Complexity Gaming.


Matchen inleddes på Complexitys kartval Overpass och var till en början under första halvan en jämn kamp där Complexity med knappa medel tog en 8-7-ledning. Trots underdog-statusen på Complexity säkrade de till slut kartan med enastående 16-9 med Michael "Grim_" Wince på toppen.

Fighten fortsatte på Inferno och var än en gång i Complexitys favör med rätt stor marginal i första halvan då de som CT säkrade en stark 10-5-ledning. Faze var dock på hugget på sin CT-halva och lyckades med nöd och näppe undvika övertid med en skakig 16-14-vinst för att ta matchen till en tredje karta.

På Nuke var Faze uppvärmda och på hugget. De säkrade hastigt första halvan som CT med 10-5 och tuffade stadigt på i andra halvan för att stänga ner kartan med 16-8 och därmed matchen.

Vinsten för Faze innebär att de avancerar i slutspelet till kvartsfinal mot Cloud9 på torsdag med schemalagd starttid klockan 19:00.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..