×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas uppges ha tackat nej till draken: "Enligt vissa passar jag inte in"

1
William "draken" Sundin avslöjar att Ninjas In Pyjamas tackat nej till hans tjänster.
Ända sedan Nicolai "dev1ce" Reedtz lämnade den aktiva Ninjas in Pyjamas-femman i december har laget spelat utan en given dedikerad AWP-spelare. Akademitalangen Love "phzy" Smidebrant, supportspelaren Patrick "es3tag" Hansen och Fredrik "REZ" Sterner har alla turats om att greppa den gröna bössan för svensklaget.

Nu avslöjar en av Sveriges bästa AWP-spelare William "draken" Sundin att han erbjudit NIP sina tjänster men fått nobben. I ett svarsinlägg till Fredrik "slop3" Wahlstedt skriver draken på Twitter att NIP inte vill ha honom.

"[...] NIP vill inte ha mig. Har försökt att få en plats hos dom igen men enligt vissa högt uppsatta så passar jag inte in(?) hur det nu går ihop", skriver draken i inlägget.


Den svenska AWP-stjärnan spelar sedan i juli tillsammans med landsmannen Alfred "RuStY" Karlsson för den brittiska organisationen Into The Breach. Under höstsäsongen har svensklaget bland annat vunnit LAN-turneringen Assembly Summer 2022 och en upplaga av ESEA Cash Cup.

För ett par veckor sedan meddelade Ninjas In Pyjamas att Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora lämnar laget och ersätts av Aleksi "Aleksib" Virolainen. Till följd av spelarändringarna meddelade NIP-coachen Daniel "djL" Narancic att REZ antar AWP-rollen tills vidare.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder och Stefan Romare
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..