×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter hetsigt Twitter-bråk — draken försonas med tyska spelaren: "Ser bara ut som clowner"

1
Den svenska AWP-stjärnan råkade i luven på flera tyska CS-spelare efter förra veckans fuskanklagelse.
Förra veckan anklagade den svenska AWP-stjärnan William "draken" Sundin en motståndare för att fuska på Twitter. Kort därpå blev den tyska spelaren avstängd från spelplattformen Esportal.

Historien hade kunnat sluta där men så blev inte fallet. Istället bröt ett hetsigt ordbråk ut på Twitter mellan draken och flera tyska spelare som initialt försvarat den fuskande motståndaren.

Bråket briserade igår med flera syrliga ordväxlingar mellan främst draken och den tyska TTC-spelaren Samy "Tionix" von Gehlen. draken anklagade de tyska spelarna för att försvara fuskare medan tyskarna anklagade draken för att smutskasta den tyska scenen.

Senare under kvällen lyckades draken och Tionix försonas. I ett Twitter-inlägg skriver draken att spelarna talats vid och kommit överens om att inte sprida mer negativitet.

"Vi ser bara ut som clowner i det här läget, ingen vinner. Ibland gillar jag att det är lite hetsigt, det är allt", skriver draken.


Artikelbild: draken/Twitter och Pressbild/Eleague
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..