×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BOMBEN: NIP bänkar Plopski — Aleksib blir ny IGL när laget slutar prata svenska

2
Ninjas In Pyjamas har valt att gå åt det internationella hållet. Laget slutar nu prata svenska när Aleksi "Aleksib" Virolainen blir IGL och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora blir placerad på bänken.
Sveriges bästa lag slutar nu prata svenska. Detta står klart nu när Aleksi "Aleksib" Virolainen går in som IGL i laget. Han tar där med över rollen från Hampus "hampus" Poser. Detta är dock inte första gången som NIP slutar prata svenska. När Aleksi "allu" Jalli var en del av laget så pratade de engelska men återvände till svenska när han fick lämna laget.

I samband med detta blir även Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora placerad på bänken. 20-åringen har varit en del av NIP i över tre år. Tillsammans med laget har han vunnit Global Esports Tour Dubai 2022 och även tagit sig till slutspel i två stycken Majors.

Lagets operativa chef, Jonas Gundersen, skriver i organisationens pressmeddelande att det fanns tecken på att laget stagnerade och att en större förändring behövdes.

Ninjas in Pyjamas
Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Patrick "es3tag" Hansen
Aleksi "Aleksib" Virolainen

Daniel "djL" Narancic (coach)

Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (bänkad)
Nicolai "dev1ce" Reedtz (sjukskriven)

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..