×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

draken anklagar motståndare för fusk efter förlusten — spelaren bannad kort efteråt

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-stjärnan lade ut flera klipp som han menar visar hur motståndaren fuskat.
Under helgen deltog William "draken" Sundin och hans Into The Breach i de två öppna onlinekvalen till ESL Challenger Rotterdam. I det första kvalet slogs laget ut av danska Tricked Esport och i det andra förlorade ITB tidigt mot det relativt okända laget NK Riders.

Efter förlusten mot NK Riders valde draken att anklaga motståndarna för att fuska. I en serie inlägg på Twitter lade 26-åringen ut klipp som han menar visar hur en av motståndarna, som toppade scoreboarden i matchen, använder fusk.

"Förlorade precis mot fuskare(?) i Rotterdam-kvalet, visst fuskar inte den här killen..?", skriver draken sarkastiskt i sitt första inlägg.


Efter att draken lagt upp sina klipp tog flera tyska CS-profiler spelaren i försvar. Den före detta BIG Academy-spelaren Alexander "glaVed" Pletz skriver bland annat att han känner spelaren personligen och att han "inte fuskar men förmodligen spelade full".

Det vidtogs inga åtgärder mot spelaren under ESL Challenger-kvalet men senare under helgen bannades spelarens profil på Esportal, något som bland annat uppmärksammades av Twitter-användaren muminNicke i svaren till drakens tweet.


Artikelbild: Pressbild/Eleague
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..