×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken anklagar motståndare för fusk efter förlusten — spelaren bannad kort efteråt

1
Den före detta Ninjas In Pyjamas-stjärnan lade ut flera klipp som han menar visar hur motståndaren fuskat.
Under helgen deltog William "draken" Sundin och hans Into The Breach i de två öppna onlinekvalen till ESL Challenger Rotterdam. I det första kvalet slogs laget ut av danska Tricked Esport och i det andra förlorade ITB tidigt mot det relativt okända laget NK Riders.

Efter förlusten mot NK Riders valde draken att anklaga motståndarna för att fuska. I en serie inlägg på Twitter lade 26-åringen ut klipp som han menar visar hur en av motståndarna, som toppade scoreboarden i matchen, använder fusk.

"Förlorade precis mot fuskare(?) i Rotterdam-kvalet, visst fuskar inte den här killen..?", skriver draken sarkastiskt i sitt första inlägg.


Efter att draken lagt upp sina klipp tog flera tyska CS-profiler spelaren i försvar. Den före detta BIG Academy-spelaren Alexander "glaVed" Pletz skriver bland annat att han känner spelaren personligen och att han "inte fuskar men förmodligen spelade full".

Det vidtogs inga åtgärder mot spelaren under ESL Challenger-kvalet men senare under helgen bannades spelarens profil på Esportal, något som bland annat uppmärksammades av Twitter-användaren muminNicke i svaren till drakens tweet.


Artikelbild: Pressbild/Eleague
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..