×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Steam-konto värt över 50 miljoner kronor bannat — alla skins kan gå förlorade

1
Ett av världens mest värdefulla konton har blivit bannat.
Under gårdagen bannades den kända skin-samlaren Categg av Valve, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Avstängningen uppmärksammas världen över eftersom Categg hade ett publikt inventory med skins värda över 4,7 miljoner dollar (~50 miljoner kronor).

I inventoryt fanns bland annat fyra StatTrak M4A4 Howls med fyra iBuyPower holo-stickers på dem. En av dessa har en wear rating på bara 0.0033 vilket enligt Dexerto är den bästa i världen.

Det var Twitter-användaren Exerpas som först rapporterade om Categgs avstängning. I ett inlägg på Twitter skriver han att tiden får utvisa vad avstängningen beror på och om samlaren får tillbaka sitt konto.

"Det vore väldigt synd om alla de här skinsen går förlorade", skriver han.


Avstängningen innebär att Categg varken kan spela Counter-Strike online eller utföra byteshandel med föremål från spelet. Efter avstängningen har Categg valt att göra sitt inventory privat.

Artikelbild: Skärmbild/Valve

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..