×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Andra raka derbyförlusten för Evil Geniuses — ligger sist i ESL Pro League-gruppen

1
Evil Geniuses är illa ute i ESL Pro League-gruppspelet.
Det amerikanska storlaget Evil Geniuses har fått en tung start på höstens ESL Pro League-säsong. Igår åkte laget på sin andra raka förlust i gruppspelet med 0 poäng inspelade på två spelomgångar.


Gårdagens förlust för EG kom mot Team Liquid. Slutresultatet skrevs 2-0 i Liquids favör efter starka insatser på både Inferno och Dust2 av Mareks "YEKINDAR" Gajinskis.

För Liquid var segern lagets andra raka i gruppspelet och laget har tillsammans med Furia Esports och Cloud9, som igår vann mot Movistar Riders respektive Eternal Fire, maximala 6 poäng efter två spelomgångar.


Grupp D
1. Cloud9 2-06p
2. Team Liquid2-06p
3. Furia Esports2-06p
4. Evil Geniuses0-20p
5. Movistar Riders0-20p
6. Eternal Fire0-10p

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..