×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malta

Cloud9 vann bekvämt i "derbyt" mot Evil Geniuses

1
Förhandsfavoriterna tog en övertygande 2-0-seger i sin inledande ESL Pro League-match.
Under gårdagen spelades de första matcherna i den sista gruppen i ESL Pro Leagues gruppspelsfas. Gruppens förhandsfavoriter Cloud9 inledde med en övertygande 2-0-vinst i "det amerikanska derbyt" mot Evil Geniuses.


Matchen inleddes på EG:s kartval Inferno. Tack vare en stark inledande T-sida och strålande spel från Abay "HObbit" Khassenov kunde Cloud9 säkra den första kartan med siffrorna 16-12.

På C9:s karta Dust2 var sedan världselvan överlägsna. Anförda av Sergey "Ax1Le" Rykhtorov körde Cloud9 över EG totalt. 20-åringen noterades för 24 kills på kartan som slutade 16-5 till Cloud9.

I övriga matcher i gårdagens Pro League-gruppspel vann världstrean Team Liquid mot Movistar Riders och Furia Esports besegrade Eternal Fire.


Grupp D
1. Cloud9 1-03p
2. Team Liquid1-03p
3. Furia Esports1-03p
4. Evil Geniuses0-10p
5. Movistar Riders0-10p
6. Eternal Fire0-10p

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..