×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Malta

Faze Clan klara för ESL Pro League-slutspel — G2 historiska gruppsegrare

1
Världsettan gjorde vad som krävdes för att säkra en andraplats i sin Pro League-grupp.
När grupp B i ESL Pro League igår kväll skulle avgöras hade världsettan Faze Clan kniven mot strupen. Storfavoriterna höll dock för trycket och levererade resultatet som krävdes mot tyskarna i BIG för att säkra en slutspelsplats.


Faze Clan vann matchen med 2-0 efter segrar på Dust2 och Nuke. Bägge kartorna slutade 16-11 i Faze Clans favör och det var lagets estniska stjärna Robin "ropz" Kool som toppade scoreboarden i matchen med sammanlagt 52 kills.

I övriga matcher vann G2 Esports mot Outsiders och Made in Brazil slog For The Win Esports. Bägge matcherna slutade 2-0.


För G2 innebär resultatet att laget blir historiska. Inget annat lag har tidigare gått genom ESL Pro League-gruppspelet i dess nuvarande utformning obesegrade utan att förlora en enda karta.

Grupp B
1. G2 Esports5-015p
3. FaZe Clan4-112p
3. Outsiders3-29p
4. BIG2-36p
5. MIBR1-43p
6. FTW0-50p

Artikelbild: Pressbild/Faze Clan
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..