×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Monsteraffären: CS:GO-streamer bytte skins värda över en halv miljon mot ny bil

1
Streamern uppmärksammas internationellt efter att ha gjort en av de största affärerna med skins någonsin.
Den ryska CS:GO-streamern Buster är ett välbekant ansikte för den rysktalande CS:GO-scenen. Youtube- och Twitch-stjärnan, som har över fem miljoner följare över de två plattformarna, uppmärksammas nu internationellt för en spektakulär skintrade där streamern lyckades byta till sig en BMW.

I en nysläppt video på Youtube förklarar Buster hur traden gick till och visar även upp sin nya bil. Enligt nyhetssajten Dexerto ska Buster betalat bilen med bland annat en Dragon Lore och en Sapphire Karambit.

Totalt ska samtliga av Busters skin haft ett värde på 57 000 dollar (~580 000 kronor) vilket gör affären till en av de största någonsin.

Se Busters video här.

Artikelbild: Skärmbild/Buster

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..