×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

NIP avslutar ESL Pro League-resan med dunder — sänkte Navi

1
Trots missat slutspel gick Ninjas in Pyjamas ur ESL Pro League med huvudet högt och en fet 2-1-vinst mot Natus Vincere.
Ninjas in Pyjamas avslutar sin ESL Pro League-resa starkt med en 2-1-vinst mot Natus Vincere.


Matchen startade på ninjornas kartval Inferno där NIP var glödheta med en av sina bästa T-halvor på år och dagar med en dominant 11-4-ledning. Moralen och glädjen såg stark ut i svensklaget under andra halvan där de sakta men säkert kunde säkra kartan med 16-8.

Kampen fortsatte på Mirage och såg redan tidigt ut att bli en förlust för NIP där Navi inledde med en stark 10-5-ledning för att i andra halvan kamma hem de sista rundorna för en 16-9-ställning och ta matchen vidare till en avgörande tredje karta.

Overpass blev matchens avgörande karta där NIP med en grym insats på sin CT-sida lyckades ta ett knappt 8-7-övertag trots Navis inledande ledning. I andra halvan avslutade ninjorna med 16-11 och huvudena högt för matchvinsten.

Trots vinsten räckte inte NIP:s insatser hela vägen efter sina många förluster i gruppspelet och elimineras därför från turneringen medan Navi avancerar vidare till slutspelet.

I övrigt från A-gruppen cementerade Team Vitality sin förstaplats obesegrade efter fem raka vinster och får sällskap till slutspelet av Fnatic som vunnit tre matcher och torskat två.
Grupp A
1. Team Vitality5-015p
2. fnatic3-29p
3. Natus Vincere2-36p
4. Team Spirit2-36p
5. Ninjas in Pyjamas2-36p
6. Team Endpoint1-43p
Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..