×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

smooya avslöjar: Så höga löner har proffsen i Evil Geniuses

1
I en Twitch-stream med HLTV avslöjar nu Owen "smooya" Butterfield hur mycket två av spelarna i Evil Geniuses tjänar i månaden.
I podcasten HLTVorg på Twitch kom det fram hur mycket Evil Geniuses-stjärnorna Vincent "Brehze" Cayonte och Cvetelin "CeRq" Dimitrov tjänar i månaden. Trots att Chad "SPUNJ" Burchill endast ville ge ungefärliga siffror så bestämde sig Owen "smooya" Butterfield för att avslöja att EG-spelarna tjänar 30 tusen dollar i månaden vilket är cirka 320 000 kr.

Det är inte första gången den brittiska stjärnan avslöjar andra spelares löner, för bara några månader sedan avslöjade han även s1mple och ZywOos löner.

—Jag vet, det får en att rulla sig i graven, svarar SPUNJ när smooya säger att lönen spelarna får från EG är galen.

Evil Geniuses lyckades inte få med sig en enda vinst under Blast Groups som avlutades för bara några dagar sedan. De blev utslagna av Ninjas in Pyjamas och behöver nu kämpa i Blast Showdown för en plats i höstfinalerna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..