×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fragbite lanserar Svenska Cupen – en unik satsning på svensk Counter-Strike

6
Med 500 000 kronor i prispengar har Svenska Cupen en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering.
Idag presenterar Fragbite turneringen Svenska Cupen – vår största satsning på svensk Counter-Strike någonsin. Svenska Cupen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering.

– Svenska Cupen är en turnering där Sveriges absolut bästa lag deltar och där alla svenska CS-spelare oavsett nivå har en chans att utmana om titeln. Det här är turneringen som på riktigt ska avgöra vilket lag som är Sveriges bästa CS:GO-lag och med en halv miljon kronor i prispengar hoppas vi förstås locka många svenska spelare, säger Daniel Pereaux, vd på Fragbite.

Svenska Cupen arrangeras i samarbete med Expressen och spelas under höstsäsongen 2022. Turneringen är uppdelad i tre faser – de öppna kvalen, gruppspelet och slutspelet. De öppna kvalen spelas online i slutet av augusti och början av september. Gruppspelet – som också spelas online – äger rum i september och slutspelet spelas i LAN-miljö den 7–9 oktober inför publik i Space Arena i Stockholm.

Läs mer om Svenska Cupen på svenskacupen.gg.

Artikelbild: Pressbild/Svenska Cupen

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..