×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fragbite lanserar Svenska Cupen – en unik satsning på svensk Counter-Strike

6
Med 500 000 kronor i prispengar har Svenska Cupen en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering.
Idag presenterar Fragbite turneringen Svenska Cupen – vår största satsning på svensk Counter-Strike någonsin. Svenska Cupen är en unik satsning på den svenska Counter-Strike-scenen och har med 500 000 kronor i prispengar en större prispott än någon tidigare nationell CS:GO-turnering.

– Svenska Cupen är en turnering där Sveriges absolut bästa lag deltar och där alla svenska CS-spelare oavsett nivå har en chans att utmana om titeln. Det här är turneringen som på riktigt ska avgöra vilket lag som är Sveriges bästa CS:GO-lag och med en halv miljon kronor i prispengar hoppas vi förstås locka många svenska spelare, säger Daniel Pereaux, vd på Fragbite.

Svenska Cupen arrangeras i samarbete med Expressen och spelas under höstsäsongen 2022. Turneringen är uppdelad i tre faser – de öppna kvalen, gruppspelet och slutspelet. De öppna kvalen spelas online i slutet av augusti och början av september. Gruppspelet – som också spelas online – äger rum i september och slutspelet spelas i LAN-miljö den 7–9 oktober inför publik i Space Arena i Stockholm.

Läs mer om Svenska Cupen på svenskacupen.gg.

Artikelbild: Pressbild/Svenska Cupen

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..