×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Äntligen: Tuscan har släppts till Counter-Strike: Global Offensive

1
Den ikoniska 1.6-kartan finns nu tillgänglig att spela i Counter-Strike: Global Offensive.
Den ikoniska Counter-Strike-kartan Tuscan har nu släppts i sin helhet på Steam Workshop. Det meddelar utvecklarna catfood och Brute på Twitter under gårdagen.

Beskedet kommer efter att utvecklarna under flera veckors tid berättat att de arbetat på kartan. Så sent som för ett par veckor sedan bjöds fans in att testspela kartan som ett led i utvecklingen.

Nyheten har mottagits med stor glädje bland Counter-Strike-spelarna. På Twitter hyllas utvecklarna för arbetet de lagt ned och flera spelare uttrycker en önskan om att Valve ska lägga till kartan i den officiella map-poolen.

"Ärligt talat kommer jag förmodligen börja spela CS:GO igen när detta läggs till i den officiella matchkmakingen för den är så vacker", skriver en av de många Twitter-användare som skrivit till catfood efter releasen.


Tuscan finns tillgänglig att ladda ned genom Steams workshop.

Artikelbild: Catfood/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..