×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenskens hyllning till HeatoN – bytte folkbokföringsnamn: "En hyllning till en riktigt fin vän"

2
En unik hyllning till en av de främsta CS-spelarna genom tiderna.
Emil "HeatoN" Christensen är en av Sveriges, och världens, främsta CS-spelare genom tiderna. Efter sin karriär som spelare och lagägare har 38-åringen satsat på streaming och är nu en av Sveriges största profiler på Twitch.

Nu hyllas HeatoN på ett minst sagt unikt sätt av en av sina svenska Twitch-moderatorer. I ett inlägg på Twitter meddelade Martin "Icec0ld" Ledin, som varit moderator för HeatoN i drygt ett år, att han lagt till namnet "Heatonmod" som ett av sina mellannamn.

"Det är officiellt. Mitt lagliga namn är nu Heatonmod. Svenska myndigheter har bekräftat", skriver Icec0ld i inlägget.


För Fragbite berättar Icec0ld att namnbytet kom spontant efter att han skrivit det på skämt i HeatoNs Twitch-chatt. Bara några minuter efter skämtet var ansökan inskickad.

– Jag skrev på skämt i Emils stream "Borde jag byta namn till Heatonmod?", varpå Emil skrattade och sa "Aldrig att du vågar". Två minuter senare var det gjort, berättar Icec0ld.

– Samtidigt är Emil en person som är väldigt viktig för mig. Både på ett personligt plan men även för allt han gjort och gör för esporten. Så en hyllning till en riktigt riktigt fin vän.

HeatoN själv reagerade positivt på namnbytet. I en av sina sändningar kommenterade han skrattandes beslutet.

– Icec0ld är en jävla kung. Han skickade in en namnändring till Skatteverket till "Heatonmod" i tredjenamn. Den är fan cool alltså, haha. Vilken jävla king! säger han.


Artikelbild: Privat och Pressbild/Nocco

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..