×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Officiellt: Fifflaren lämnar Dignitas — vill fortsätta arbeta inom esporten

1
Efter tre år står det nu klart att Robin "Fifflaren" Johansson får lämna positionen som vice president i Dignitas.
Före detta CS-proffset Robin "Fifflaren" Johansson berättar nu att han lämnar Dignitas och sin roll som vice president efter tre år hos organisationen.

För några månader sedan tillkännagav Dignitas att de lägger ner sitt CS-lag och nu verkar organisationen göra sig av med flertalet anställda på olika positioner. Förutom Fifflaren så får även managern för organisationens League of Legends-lag lämna tillsammans med en livestream-producent samt flera av deras sociala media-ansvariga.

Innan Fifflaren blev vice president för Dignitas så agerade han som coach för deras CS-lag men det som han är mest känd för är hans tid i den legendariska Ninjas in Pyjamas femman.

Fifflaren är exalterad över nya möjligheter och skriver att han är öppen för bland annat projektledning, livesändning och att ansvara för creators eller esport-lag.


Artikelbild: Pressbild/Dignitas
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..