×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Stjärnspäckad svenskmix tar hem onlineturnering – vann final mot Fragleague Sverige-tvåan

2
Ninjas In Pyjamas-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin var en av spelarna som spelade hem onlineturneringen Bybit Open.
Under söndagen spelades den nordisk-polska onlineturneringen Bybit Open. Det svenska mixlaget Fightclub, med bland annat Ninjas in Pyjamas-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin i femman, var laget som till slut tog hem turneringsvinsten efter att ha vunnit finalen mot vårens Fragleague Sverige-tvåa Nomix med 2-1.

Sverige Fightclub
Brollan, robiin, hns, WolfY, Peppzor

Sverige Nomix
naesman, bsover, 1jakoby, looky, zeroxd

Finalen blev en relativt jämn historia. Fightclub säkrade första kartvinsten på Vertigo med 16-10 men Nomix svarade med att spela hem Inferno med samma siffror. Avgörandet kom på Overpass och det var Brollan som klev fram och visade vägen för sitt lag. 20-åringen säkrade 26 kills på kartan som Fightclub tog hem med 16-14.

Förutom finalvinsten mot Nomix vann Fightclub kvartsfinalen mot polska Yologang420 och tog hem semifinalen genom en 2-0-vinst mot det svenska laget Pepsilon.Turneringsvinsten ger Fightclub-spelarna 5 250 dollar (~ 53 000 kronor) i prispengar medan Nomix får dela på 2 250 dollar (~23 000 kronor) för sin andraplats.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Esportal/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..