×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stjärnspäckad svenskmix tar hem onlineturnering – vann final mot Fragleague Sverige-tvåan

2
Ninjas In Pyjamas-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin var en av spelarna som spelade hem onlineturneringen Bybit Open.
Under söndagen spelades den nordisk-polska onlineturneringen Bybit Open. Det svenska mixlaget Fightclub, med bland annat Ninjas in Pyjamas-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin i femman, var laget som till slut tog hem turneringsvinsten efter att ha vunnit finalen mot vårens Fragleague Sverige-tvåa Nomix med 2-1.

Sverige Fightclub
Brollan, robiin, hns, WolfY, Peppzor

Sverige Nomix
naesman, bsover, 1jakoby, looky, zeroxd

Finalen blev en relativt jämn historia. Fightclub säkrade första kartvinsten på Vertigo med 16-10 men Nomix svarade med att spela hem Inferno med samma siffror. Avgörandet kom på Overpass och det var Brollan som klev fram och visade vägen för sitt lag. 20-åringen säkrade 26 kills på kartan som Fightclub tog hem med 16-14.

Förutom finalvinsten mot Nomix vann Fightclub kvartsfinalen mot polska Yologang420 och tog hem semifinalen genom en 2-0-vinst mot det svenska laget Pepsilon.Turneringsvinsten ger Fightclub-spelarna 5 250 dollar (~ 53 000 kronor) i prispengar medan Nomix får dela på 2 250 dollar (~23 000 kronor) för sin andraplats.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Esportal/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..