×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

CS-kommentatorn om dev1ce-situationen: "Ett av de mest besvärliga mysterierna inom esporten"

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz fortsatta frånvaro väcker frågor och förvirring på nätet.
CS-kommentatorn Dustin "dusT" Mouret refererar till Nicolai "dev1ce" Reedtz-situationen som en av esportens mest besvärliga mysterier på Twitter.

Den danska AWP-stjärnan har sedan december förra året varit sjukskriven och detaljer kring stjärnans avsaknad i Ninjas in Pyjamas följs av officiell radiotystnad.

"Dev1ce-situationen i CS:GO måste vara ett av de mest besvärliga mysterierna inom esporten. Radiotystnad i över ett halvår. Självklart önskar jag honom väl om något fortfarande är fel, men vad i hela världen pågår", skriver dusT på Twitter.

Bland kommentarerna ekar förvirringen unisont där några undrar hur relationen mellan dansken och NIP faktiskt är efter en såpass lång tid på bänken. Vissa användare anser att sjukskrivningen inte borde ifrågasättas och att varken dev1ce eller organisationen är skyldiga någon förklaring till omvärlden.

Statusen på stjärnans sjukskrivning är i skrivande stund fortsatt okänd.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..