×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska kvalet till Elisa Invitational annonserat — hålls nästa vecka

1
De svenska CS:GO-lagen får en chans att kvala till höstens säsong av Elisa Invitational.
Under hösten håller den finska turneringsarrangören Elisa Esports ännu en säsong av onlineturneringen Elisa Invitational. Nu meddelar arrangören att det svenska kvalet till turneringen kommer att hållas under nästa vecka.

Från det svenska kvalet kommer två lag att få en plats i turneringens huvudkval. Därifrån kan lagen sedan ta sig vidare till turneringens gruppspel och kriga om en sammanlagd prispott om 25 000 dollar (~254 000 kronor). Ettan och tvåan i Elisa Invitational bjuds dessutom in till LAN-turneringen Elisa Masters som hålls i november med en prispott på 200 000 dollar (~2 miljoner kronor).

Det svenska kvalet spelas på måndagen den 9 augusti och registreringen är öppen fram tills kvalet börjar. Läs mer om kvalet och registreringen på Faceit.


Artikelbild: Pressbild/Elisa Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..