×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Klart: De får Ninjas In Pyjamas möta i säsongspremiären

1
Höstens CS:GO-säsong inleds med ett nordiskt stormöte.
Om två veckor drar höstens CS:GO-säsong igång med Blast Premiers gruppspel. Nu har turneringsarrangören meddelat hur grupperna har lottats.

För svenskarna i Ninjas in Pyjamas blir säsongens första match ett nordiskt derby mot Astralis. Den 19 augusti klockan 14:00 kickar säsongen igång för Sveriges högst rankade femma som lottats till grupp A i turneringen. Förutom Astralis består gruppen av Team Vitality och OG.

Grupp A
Ninjas in PyjamasAstralis
OGTeam Vitality

Grupp B
Natus VincereG2 Esports
Team LiquidComplexity Gaming

Grupp C
Faze ClanHeroic
BIGEvil Geniuses

Artikelbild: Pressbild/Global Esports Tour
Videokälla: Esportal/Twitch
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..