×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Officiellt: Svenska CS-profilen lämnar Gamerlegion efter två och ett halvt år

1
Igor Bornebusch och Gamerlegion går skilda vägar.
Den svenska CS:GO-profilen Igor Bornebusch lämnar sin tjänst som team manager i den tyska organisationen Gamerlegion. Det meddelade organisationen under gårdagen.


29-åringen har varit i Gamerlegion under de senaste två och ett halvt åren. Under den tiden har han arbetat tillsammans med flera svenska spelare som Hampus "hampus" Poser, Sean "eraa" Casido Knutsson, Alfred "RuStY" Karlsson och Isak "isak" Fahlén.

I ett uttalande på Twitter tackar Bornebusch för tiden i Gamerlegion och öppnar dörren för en ny tjänst inom esporten.

"Det har varit ett nöje att arbeta med er och jag önskar er all lycka i framtiden. Jag har upplevt många fantastiska och stolta ögonblick under dessa år men jag måste säga att minnet av att samla ett lag med yngre talanger för att nå Major-kvalet i Bucharest fortfarande ger mig gåshud", skriver han.


Under sommaren har Gamerlegion gått skilda vägar med båda RuStY och eraa och har i skrivande stund bara två spelare under kontrakt.

Gamerlegion är just nu:
Isak "isak" Fahlén
Ivan "iM" Mihai

Artikelbild: Pressbild/Gamerlegion
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..