×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Kycklingslaktaren: hampus toppar lista över fågeldräpare i IEM Cologne

1
Hampus "hampus" Poser mördade näst flest kycklingar under hela turneringen.
Förra året var det Olof "olofmeister" Kajbjer. I år blev det istället Ninjas in Pyjamas-stjärnan Hampus "hampus" Poser som var Sveriges värsta kycklingmördare under IEM Cologne.

Statistikverktyget Scope har precis som i fjol tagit fram siffror över hur många kycklingar som dödades under IEM Cologne och vilka spelare som stod för dräpandet. Enligt Scope dödades totalt 368 kycklingar under turneringen och hampus stod för 16 av dessa på egen hand vilket innebär att svensken dödade näst flest av alla spelare. Bara Epitácio "TACO" de Melo dödade fler med sina 24 kycklingmord.

Fragbite har inte sökt hampus för en kommentar.

Artikelbild: Stefan Romare och Skärmbild/CS:GO
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..