×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

xQc:s förödande skinfail — förlorade 60 000 kronor i misslyckad skin trade

1
26-åringen fortsätter ta risker med sin plånbok.
Félix "xQc" Lengyel är inte ny när det kommer till att förlora stora summor på hasardspel. I april förlorade streamern hela 1,8 miljoner dollar på spelande. Nu har han torskat 60 000 kronor på skins i CS:GO.

26-åringen försökte göra en trade-up för att få det legendariska AWP | Dragon Lore, som brukar säljas för runt 14 000 dollar. Xqc hade med 10 olika skins, där några var värda 1 400 respektive 2 000 dollar. Ihop med de åtta andra skinsen kom streamern upp till en 10% chans att få Dragon Lore.

Istället för den önskade Dragon Lore fick Xqc istället SSG-skinnet Blood in the Water, som är värt cirk 50 dollar. Det blev inte den bästa dagen för Xqcs bankkonto.

För rutinerade traders var det här inte det mest oväntade resultatet, men Xqc själv verkar genuint ledsen över resultatet.

Se händelsen här:

Artikelbild: Twitch/xQc

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..