×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

En månad efter uppdateringen – Valves nerf har inte haft någon större effekt på spelarna

1
Valves nerf av det populära vapnet verkar inte ha gett någon större effekt.
För lite mer än en månad sedan släppte Valve en större uppdatering till CS:GO med flera viktiga ändringar i spelet. En av de största ändringarna var nerfen av det populära CT-vapnet M4A1-S.

Genom uppdateringen minskade Valve vapnets magasinstorlek från 25 till 20 skott samtidigt som reservmagasinet ökades från 75 til 80 skott. Det blev dock inte några ändringar i vapnets pris, skada eller precision.

Nu visar statistik från den senaste månaden att ändringarna inte haft någon större effekt på hur spelarna använder vapnet. Enligt nyhetssajten Win.GG använder fortfarande en övervägande majoritet av CT-spelarna M4A1-S framför alternativet M4A4.

Bildkälla: Win.GG/HLTV
Bildkälla: Win.GG/HLTV


Enligt Win.GG är ändringen av vapnets magasinstorlek inte tillräckligt betydande för att få proffsspelarna att byta tillbaka till M4A4. För att balansera vapnen mer skulle Valve troligtvis behöva göra ändringar som har en större påverkan på vapnets funktion eller ekonomin.

Artikelbild: Skärmbild/CS:GO

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..