×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Plopski vill ändra buffade vapnet: "Som det är nu är den för OP"

1
Den svenska stjärnan tycker att Valves ändring gjort M4A1-S alldeles för bra.
För ett halvår sedan släppte Valve en större uppdatering med flera ändringar på både vapen och kartor. Speltillverkaren gjorde ändringar på Dust2, gjorde att granater kunde droppas mellan medspelare och justerade kroppskadan på både Deaglen och M4A1-S.

Den förändring som kommit att debatteras mest av ändringarna är höjningen av kroppsskadan från M4A1-S. Genom ändringen blev vapnet i princip omedelbart det mest populära att köpa på CT-sidan.

I en intervju med CS:GO-sajten HLTV ger tre proffsspelare sin syn på vad buffen inneburit för metan. Ninjas in Pyjamas-spelaren Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora är en av spelarna som delade med sig av sina tankar och han är inte positiv till ändringen.

— Problemet just nu är att M4A1-S är både billigare och gör mer kroppsskada än M4A4. Förutom det har den också silencer vilket gör den till ett bättre vapen till att skjuta genom smokes och wallbanga eftersom folk inte ser kulorna, säger Plopski.

— Bara genom att titta på statistiken kan vi se att MA41-S påverkat metan på så vis att nästan alla kartor är något mer CT-sided än tidigare. Nu kan CT-spelarna ha fler köprundor eftersom vapnet är billigare och det är dessutom ett väldigt bra vapen. Så enligt min mening har ändringen påverkat metan negativt.

Hur ska man då fixa problemet med M4A1-S? Plopski har flera förslag på vad Valve kan göra för att balansera metan något.

— Enligt mig skulle de kunna behålla skadan men minska magasinet till 20 kulor och höja priset till $3000, säger han.

— En annan ändring skulle kunna vara att minska skadan till hur det var förut men höja magasinet till 30 kulor och behålla priset. Som det är nu är den för OP och behöver ändras oavsett om det är genom att minska magasinet och skadan eller höja priset.

Den som längtar efter att åter få se Plopski på servern igen kommer att få vänta ett tag till. Ninjas In Pyjamas vann sin ESL Pro League-grupp och kommer därför att spela sin nästa match först i någon av de fyra kvartsfinalerna som spelas under torsdag och fredag nästa vecka.

Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..