×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Statistiken visar: Kills med nerfade vapnet minskar

1
Statistik visar att M4A1-S minskar i kills medan M4A4 ökar.
Uppdateringen som nerfade M4A1-S i CS:GO har visat större resultat i procentuella kills enligt statistik från Pureskill.gg.

Användningen av det ljuddämpade vapnet var tidigare enormt med 25 skott i magasinet och ett enkelt spray-pattern. Efter uppdateringen som nerfade vapnet till 20 skott har användningen och effektiviteten av vapnet drastiskt dippat.

Bild: Pureskill.gg/Github
Bild: Pureskill.gg/Github

Med analyserad data från Pureskill har procentuella kills dykt från runt 20% hela vägen ner till 16% samtidigt som procentuella kills med M4A4-vapnet ökat från 2% till runt 4%.

Bild: Pureskill.gg/Github
Bild: Pureskill.gg/Github

Med den statistiska utvecklingen kan M4A4:an vara på väg att göra sin comeback till den tävlingsinriktade scenen då vissa spelare i gemenskapen bland annat kommenterar att det numera är svårare att få multi-kills med endast 20 skott i sitt magasin.

Andra spelare i gemenskapen menar att det ljuddämpade vapnet fortfarande kommer behålla sin standard på grund av sitt jämförelsevisa låga pris och inte minst enkla spray-pattern.

Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..