×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Topplista: Här är vårens populäraste och minst populära kartor i CS:GO

1
De klassiska kartorna är fortfarande mest populära i matchmaking.
Det finns få kartor som är lika starkt förknippade med ett spel som Mirage, Inferno och Dust2 är med Counter-Strike. Och trots att spelet förnyas med nya kartor är det fortfarande klassikerna som är de mest populära bland spelarna.

Statistikverktyget Leetify presenterade i veckan data på vilka CS:GO-kartor som är mest populära bland matchmaking-spelarna. Enligt Leetifys data är det just Mirage, Inferno och Dust2 som toppar listan.

Mirage är den populäraste kartan på listan och har spelats i över 1,53 miljoner matcher totalt vilket utgör 29,6 procent av alla matcher. Inferno och Dust 2, de andra respektive tredje mest spelade kartorna, ligger har spelats i 20,7 respektive 20,5 procent av alla matcher.

Fjärde- och femteplatserna på listan tas av Nuke och Overpass med 8,1 respektive 6,8 procents pickrate. Därefter kommer Cache som, trots att kartan inte längre spelas i tävlingssammanhang, spelas i 5,7 procent av alla matcher i matchmaking.

Längst ner på listan återfinns Vertigo, Ancient och Train.

Hela topplistan:
1. Mirage – 29,6 %
2. Inferno – 20,7 %
3. Dust2 – 20,5 %
4. Nuke – 8,1 %
5. Overpass – 6,8 %
6. Cache – 5,7 %
7. Vertigo – 4,9 %
8. Ancient – 2,1 %
9. Train – 1,6 %

Artikelbild: Skärmbild/CS:GO

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..