×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

JW och flusha återskapar den hatade och pinsamma Fnatic-videon

3
Eyeballers senaste promo-video tar en throwback till Fnatics pinsammaste stund.
Eyeballers har idag släppt en ny promo-video som kopierar formatet på den pinsamma och hatade Fnatic-videon från 2015.

Med CS-legendarerna Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist som tidigare Fnatic-spelare och deltagare i den originella videon får CS-gemenskapen nu en påminnelse om dåtidens cringe-moment.


Originalvideon från 2015 samlade Fnatic-truppen med baklysta montage i ett försök att tillsynnes se häftiga och tuffa ut, men möttes med en våg av skratt och förvirring från gemenskapen som bombarderade den nu privat-listade videon med dislikes.


Samma dag som originalvideons release stormade forum, kommentarer och Twitter med obekvämlighet kring formatet av videon och dess effekt. Bland andra kommenterade Duncan "Thorin" Shields originalvideon på Twitter.

"Kan Fnatic sluta distrahera oss med cringe-värdiga videos så att vi kan fokusera på NIP:s nya vuxenblöjor.", skrev Thorin kort efter originalvideons släpp.

Artikelbild: Eyeballers/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..