×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportal arrangerar svenskt kval till höstens Blast Nordic Masters – avgörs på Inferno Online

1
Det svenska kvalet till Blast Nordic Masters kommer att avgöras på Inferno Online i Stockholm.
Inför Blast Premiers höstsäsong hålls flera regionala kvalturneringar för att fylla platserna i Blast Premier Showdown-turneringen. Nu står det klart att Esportal står som arrangör för det svenska kvalet.

Från det svenska kvalet ska ett lag få en plats i Blast Nordic Masters. Vinnaren av Blast Nordic Masters får sedan en plats i Blast Premier Showdown senare i höst.

Det svenska kvalet är uppdelat i två faser – öppna kval och slutspel. Det kommer att hållas två öppna onlinekval där två lag tar sig vidare till slutspelet. I slutspelet, som spelas på plats på Inferno Online i Stockholm, har Esportal bjudit in ytterligare två lag. Vinnaren i slutspelet får sedan den åtråvärda platsen i Blast Nordic Masters.

Vilka två lag som blivit inbjudna till slutspelet är ännu inte officiellt.

Här är datumen att hålla reda på:
  • 30/7 – Öppet onlinekval #1
  • 6/8 – Öppet onlinekval #2
  • 27/8 – Slutspel på Inferno Online i Stockholm

Läs mer på Esportals hemsida.

Artikelbild: Pressbild/Blast

Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..