×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers värvar coach från Ninjas In Pyjamas: "En av de bästa coacherna i Sverige"

1
Young Ninjas före detta coach Fredrik "slap" Junbrant är klar för Eyeballers.
Den svenska organisationen Eyeballers värvar Fredrik "slap" Junbrant som ny huvudcoach. Det meddelar organisationen idag genom ett pressmeddelande.

Enligt Eyeballers pressmeddelande ansluter slap på en free transfer från Ninjas in Pyjamas där han coachat akademilaget Young Ninjas. I pressmeddelandet öser Eyeballers-grundaren Robin "flusha" Rönnquist beröm över 30-åringen.

— Han var bokstavligen vårt förstaval. Han gjorde ett fantastiskt jobb med Young Ninjas och har visat att han är en av de bästa coacherna i Sverige när det gäller att utveckla talanger. Utöver att arbeta bra med unga spelare kan han också lära oss veteraner nya saker, säger flusha.

slap själv ser fram emot att börja arbeta tillsammans med Eyeballers.

— Jag är all-in i det här projektet. Med rätt blandning av unga talanger och rutinerade veteraner är Eyeballers laget att vara i de kommande åren, säger han.

Enligt slap är organisationens målsättning att utveckla lagets svenska spelare så att de kan nå Champions Stage i en Major inom två år, antingen med Eyeballers eller med någon annan organisation.

— Vi har så många duktiga unga spelare i Sverige och allt de behöver är någon typ av vägledning, någon form av struktur för att nå sin fulla potential. Och jag är här för att hjälpa dessa spelare på deras resa så mycket jag kan.

slap signades som coach för Young Ninjas i juni förra året och ledde akademilaget bland annat till en andra- och en tredjeplats i Weplay Academy League samt en andraplats i Elitseriens vårsäsong 2022. Redan för två veckor sedan meddelade NIP att slap var på väg bort från organisationen.

Eyeballers är nu:
Jesper "JW" Wecksell
Robin "flusha" Rönnquist
Leo "Svedjehed" Svedjehed
Anton "Sapec" Palmgren
Casper "SHiNE" Wennerberg

Fredrik "slap" Junbrant (coach)

Artikelbild: Pressbild/Eyeballers och Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..