×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Här brister CS:GO-kommentatorn ut i gråt under sändning – hyllas av s1mple: "Var stolt över dig själv"

1
Världens bästa spelare uppmärksammar kommentatorns känslosamma stund i arenan.
När IEM Cologne avgjorts och medaljerna delades ut på scenen i Lanxess Arena kunde den tyska kommentatorn Dominik "slam" Sommersperger inte hålla tillbaka tårarna. Mitt under den tyska sändningen föll rördes kommentatorn till tårar över finalens fina avslutning.

Efter finalen postade Slam en Reddit-post där han berättade varför ögonblicket betydde så mycket för honom.

"Hej, jag heter slam och jag grät inför 12 000 personer på stream eftersom jag inte kunde hantera skönheten med Cologne-finalen. Efter 18 år av CS och nästan 3 år av casting online var detta min första arena-cast någonsin och alla stjärnor stod rätt för att det skulle bli den bästa helgen i hela mitt liv ❤️", förklarar han.

Se slam röras till tårar nedan:

Efter att Reddit-tråden fått stor spridning valde världens bästa spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev att visa sitt stöd för kommentatorn. På Twitter skriver s1mple att slam ska vara stolt över sig själv.



Artikelbild: Skärmbild/99Damage och Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..