×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Natus Vincere-stjärnan talar ut om missen som kan ha avgjort finalen: "Hörde inte"

1
Denis "electronic" Sharipov har nu gett sin version av vad som hände i den matchavgörande situationen på Nuke.
IEM Cologne-finalen mellan Natus Vincere och Faze Clan var en av historiens kanske mest intensiva matcher. Först efter fem kartor kunde Faze Clan säkra 3-2-segern efter att ha vunnit den avgörande kartan Nuke med 16-14.

En av de stora snackisarna efter finalen var Denis "electronic" Sharipovs agerande i en situation som kan ha avgjort matchen till Fazes fördel. Vid ställningen 14-14 droppade Russel "Twistzz" Van Dulken från Silo och trots att electronic borde ha hört landningen reagerade inte Navi-spelaren och blev dödad.

Efter att Twistzz vunnit duellen mot electronic kunde Faze Clan ta över A-siten och sedermera vinna rundan samtidigt som Natus Vinceres ekonomi slogs i spillror. Rundvinsten banade väg för matchbollen som Faze Clan sedan vann bekvämt.


Nu har Natus Vincere-spelaren talat ut om situationen, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Under en intervju med en rysk youtuber har electronic berättat att anledningen till att han inte reagerade var att han helt enkelt inte hörde sin motspelare.

— Det var väldigt mycket ljud, jag hörde inte landningen i mina hörlurar alls, kommenterar han situationen..

Förutom publikljudet och lagets internkommunikation kastades det också flashbangs i samband med Twistzz drop. electronic tror dock inte att det var Faze Clans koordinerade play som var avgörande.

— Jag tror att det bara var ett sammanträffande om jag ska vara ärlig, säger han i intervjun.

Genom förlusten går Faze Clan om Natus Vincere som världens högst rankade lag. Nu väntar några veckors semester för spelarna innan höstsäsongen drar igång i mitten av augusti.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..