×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

FaZe Clan blir legendariska — första laget att ta hem IEM Cologne, Majorn och IEM Katowice

1
Det blev en episk final av IEM Cologne 2022 när FaZe Clan tog hem vinsten mot Natus Vincere efter 5 långa kartor.
Efter 5 kartor, massa galna clutches och extremt bra cs så blev det Faze Clan som tog hem IEM Cologne 2022 mot Natus Vincere. I och med vinsten blir FaZe det första laget att ta hem IEM Cologne, Majorn och IEM Katowice under en säsong.

Navi hade en rätt tuff start på Inferno men trots att de började ta rundor så gick FaZe inte att stoppa och första kartan gick till FaZe med 16-13. Även Overpass var jämnt men Navi tog andra kartan med 16-13. Tredje kartan var intressant då Navi var påväg att krossa FaZe men trots att det stod 15-4 till det ukrainska laget så vann FaZe 11 rundor i rad och det blev övertid. Övertiden gick till Navi med 19-16.

Mirage gick inte som väntat för Navi och det var det amerikanska laget som hade kontroll, kartan slutade med 16-9 till FaZe. Det kunde knappast bli mer dramatiskt när det stod 14-14 på Nuke men efter en galen runda av Twistzz så blev det FaZe som tog hem kartan med 16-14 och serien med 3-2.

Russel "Twistzz" Van Dulken hade inte bäst HLTV-rating men han hade otroligt många viktiga clutches och viktiga rundor som hjälpte FaZe att ta hem vinsten. Navi's senaste tillskott, Victor "sdy" Orudzhev, hade kanske inte alltid mest kills men även han hade väldigt stor impact.

FaZe Clan går hem med 400 000 USD (cirka 4 200 000 kr) och äran att ha vunnit IEM Cologne 2022.

Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..