×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers vinner Elitseriens vårsäsong — besegrar Young Ninjas med 2-0 i kartor

2
Storfavoriterna höll för trycket och vann finalen av vårens upplaga av Elitserien.
Det blev Eyeballers som tog hem Elitseriens vårsäsong. Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists femma höll för trycket och besegrade Ninjas in Pyjamas akademifemma Young Ninjas med 2-0 i kartor.

Sverige Eyeballers
JW, flusha, Sapec, SHiNE, Svedjehed

Sverige Young Ninjas
phzy, susp, LNZ, Ro1f, adamb

Matchens första karta Inferno blev en jämn historia där Eyeballers startade trögt på CT-sidan. Young Ninjas gick till halvtidsvila i ledning 9-6 efter att Love "phzy" Smidebrant briljerat med sin AWP. I den andra halvleken ryckte Eyeballers upp sig rejält och kunde till slut vinna kartan med 16-14 trots phzys enastående 32 kills.

På Ancient öppnade Young Ninjas starkt men det tog inte många rundor innan Eyeballers tagit över kontrollen över matchen helt. Lagets anfallsspel var strålande och laget säkrade 9 rundor på T-sidan. I den andra halvleken hade NIP:s talanger inte mycket att sätta emot och Eyeballers kunde ta en bekväm 16-8-vinst på kartan. JW och Anton "Sapec" Palmgren toppade scoreboarden med 23 kills vardera.

Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..