×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW tackar fansen efter fantastiska stödet: "Ingen är lyckligare än jag"

1
Den svenska stjärnan var överväldigad över allt stöd som Eyeballers fått.
Att den ikoniska CS-organisationen Eyeballers återuppstått i Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists regi blev en världsnyhet under förra veckan. I helgen spelade organisationen sina första tävlingsmatcher i Elitseriens slutspel och vann turneringen efter finalvinst mot Young Ninjas i Space Arena.

Efter matchen berättade JW i en intervju med Fragbite hur tacksam han är för stödet som fansen visat den nya satsningen.

— Överväldigad är kanske en underdrift. Jag är sjukt glad, supertacksam för alla som stöttar, supportrar och håller med om att det vi gör är rätt satsning för svensk CS. Folk är glada över att Eyeballers är tillbaka men ingen är lyckligare än jag över engagemanget folk ger oss.

Genom vinsten i Elitserien spelade Eyeballers hem 120 000 kronor i prispotten. Härnäst spelar laget slutspel i ESEA Advanced där en plats i ESL Challenger League står på spel.

Se hela intervjun med JW i spelaren ovan.

Artikelbild: Daniel Sandström

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..