×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Vitality och Astralis vidare till gruppspelet — hemmahoppet utslaget

1
Två av favoriterna från play-in har nu lyckats säkra sina platser i gruppspelet. Turneringens enda tyska lag missar dock chansen att spela framför hemmapubliken.
Fransk-danska laget Team Vitality fick sig ytterligare en skräck idag. Denna gången var det mot Sprout som vann matchens första karta på övertid, trots att Vitality själva hade två chanser att stänga kartan.

Vitality ryckte dock upp sig under de två andra kartorna. Båda matcherna blev relativt bekväma med 16-11 på Dust2 och 16-10 på Overpass. I och med detta är nu Vitality klara för gruppspelet och Sprout är utslagna.


Samtidigt spelades även matchen mellan Astralis och BIG. Detta blev en riktig rysare som började med att det danskarna vann Nuke med 16-14. Nästa karta vände BIG och vann Dust2 med 16-13.

Allt avgjordes nu på Overpass. Astralis fick en rejält bra T-sida med hela nio vunna rundor. BIG började dock komma tillbaka lite när de fick attackera genom en vunnen pistolrunda. Detta räckte dock inte så långt och Astralis stängde kartan med 16-11. Detta innebär att det enda tyska laget i Cologne har fått lämna.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..