×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Movistar med chockerande vinst mot Vitality — kvalar till gruppspelet

1
Efter en jämn karta och en kross så är Movistar Riders vidare till gruppspelet.
Det spanska laget Movistar Riders har lyckats kvala till gruppspelet av Intel Extreme Masters Katowice. Och det var inte mot vilket motstånd som helst, utan Team Vitality.

Allt startade på Vertigo och dett blev en jämn batalj. Vitality fick en okej start på sin CT-sida och tog med sig nio rundor till sidbytet. Men när spanjorerna fick försvara så var det riktigt vassa, 16-13 på Vertigo.

Nästa karta blev rejält oväntad. På Overpass avgjordes matchen när Movistar fullkomligt krossade Vitality. Det fransk-danska lyckades endast vinna fyra rundor. I och med detta är Movistar Riders klara för huvudturneringen av IEM.


Två andra matcher har även hunnits avslutas. Där fick vi se Outsiders säkra en plats i gruppspelet. Och vi fick även se det nordamerikanska hoppet i Complexity Gaming lämna turneringen.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..