×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Streamerns generösa gåva — gav bort kniv värd 250 000 kronor

1
Jaryd "Summit1g" Lazar har under den senaste tiden kommit tillbaka till CS:GO. Tack vare detta fick han en rätt galen present av Tyler ‘Trainwreck’ Niknam.
Det finns få streamers som varit så relevanta i CS:GO som Jaryd "Summit1g" Lazar. Den amerikanska streamerns var en av de första som blev stor på Twitch genom att spela CS:GO.

Under hans korta sejour som inhoppare i proffslag lyckades han till och med cementera sitt namn i CS-historien, kanske dock inte på det bästa sättet. Detta klassiska klipp kan ni se i videospelaren ovan.

De senaste åren har Summit dock istället satsat på att spela flera olika spel på sin stream och CS har hamnat lite i bakgrund. Men nu har han gjort lite av en comeback. Någon som uppmärksammade detta var Tyler ‘Trainwreck’ Niknam.

Under en av Summits streams fick han en gåva av Trainwreck. Detta var inte en liten gåva. Han fick en kniv- och handsk-kombo till värde att av 25 000 dollar, motsvarande ungefär 250 000 kronor.

Det han fick var en Butterfly Knife Gamma Doppler Emerald och Specialist Grolves Emerald Web. Varför fick han just dessa? Jo för att grönt är hans favoritfärg.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..