×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

s1mple historisk igen — petar ned dev1ce med nya rekordet

1
Den bästa spelaren genom tiderna har satt ytterligare ett rekord. Han är nu den spelaren som vunnit flest MVP-medaljer någonsin.
Under söndagen kunde Natus Vincere rätt så lätt vinna sin första turnering för 2022. Det var efter två snabba kartor som de vann Blast Premier Spring Finals över Team Vitality. Turneringens bästa spelare blev enligt HLTV ingen mindre än Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Detta var s1mples tjugonde MVP-medalj. Detta innebär ett nytt rekord och att han nu puttar ner Nicolai "dev1ce" Reedtz från förstaplatsen. Dansken satte själv rekordet under förra året när han hjälpte Ninjas in Pyjamas att vinna IEM Fall.

s1mple tangerade rekordet redan under förra året där han vann rekordmånga MVP-medaljer på ett år, åtta stycken. Tre av dessa var direkt efter att dev1ce satt det tidigare rekordet.

I en intervju med brasilianska systersajten till HLTV, Dust2.com.br, så berättar s1mple att detta inte har en allt för stor betydelse. Han säger att det såklart är kul att sätta ett nytt rekord men att de är viktigare att de lyckades vinna en turnering tillsammans som Navi.

Flest antal MVP-medal någonsin

1. Oleksandr "s1mple" Kostyliev — 20
2. Nicolai "dev1ce" Reedtz — 19
3. Mathieu "ZywOo" Herbaut — 18
4-5. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund — 10
4-5. Kenny "kennyS" Schrub — 10

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..