×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Efter succén — Navi fortsätter med hyllade inhopparen

1
Viktor "sdy" Orudzhev får fortsätta visa fram fötterna i Natus Vincere under IEM Cologne.
Natus Vincere fortsätter med inhopparen Victor "sdy" Orudzhev inför IEM Cologne.

Efter succéresultat med 25-åringen bekräftar Navi på Twitter att sdy fortsätter spela i femman under lagets deltagande i säsongens sista storturnering.

Spelaren ställde tidigare upp för Navi under Blast Premier Spring Finals och hjälpte laget säkra guldet och får nu ännu en chans att visa fram fötterna i laget.

Legendaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev sa under en intervju med HLTV att hans önskan var för sdy att kunna fortsätta spela med Navi inför IEM Cologne som bekräftar talangens välkomnande färdigheter.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..